Nak beli pendrive, sekali kena scam

Nak beli pendrive, sekali kena scam

Kena scamm beli pendrive??? Ada perbincangan dalam group wasap berkenaan kemungkinan seorang ahli group tersebut kena scamm dengan penjual online dari salah satu website terkemuka di malaysia. Pembeli tersebut menyatakan membeli pendrive 8GB dan 64GB dengan harga yang...
Tingkatkan Kelajuan Laptop Secara PERCUMA

Tingkatkan Kelajuan Laptop Secara PERCUMA

Pernah tak ada je selalu rasa korang hadapi masalah laptop slow? bila ON tu nak tunggu sampai screen dia sampai ke desktop tu punya lah lama. Siap boleh sempat pergi mandi,minum makan dulu.Pulak tu bila dah habis loading logo windows nak masuk ke desktop, nak click...
Cara Nak Hidupkan Kamera Pada Windows 10

Cara Nak Hidupkan Kamera Pada Windows 10

Kamera tak berfungsi semasa Online Meeting? Jom Cuba tips ni Dalam dunia Post-Pandemik sekarang ni (Selepas Pandemik) Laptop menjadi teman setia kita untuk berhubung atau bekerja. Sudah seakan menjadi keperluan untuk kita. Kadang kadang masalah hardware pada komputer...