Business Online Solution (B.O.S) Package


domain, hosting, .com .com.my 40gb

KENAPA ANDA PERLU ADA WEBSITE???

  • kebanyakan pelanggan masakini mencari produk atau servis dalam internet.
  • 3.5 billion pengguna internet seluruh dunia
  • lebih 24.5 juta rakyat malaysia menggunakan internet
  • 89.4% menggunakan smartphone untuk akses internet
  • biar pun anda berniaga dari rumah, namu pelanggan akan lebih yakin dengan bisnes anda jika anda mempunyai website.
  • website melambangkan identiti syarikat dan perniagaan anda di mata pelanggan
  • lebih mudah untuk kembangkan syarikat
  • perniagaan anda akan berjalan 24 sehari tanpa henti dengan adanya website
  • pernigaan anda dapat dicapai oleh semua bakal pelanggan hebat anda walau di mana jua mereka berada

TAHNIAH !

KINI ANDA TAHU KELEBIHAN DAN KEUNTUNGAN MEMILIKI WEBSITE..

 

ONLINE BRANDING INNOVATION

Online Branding Innovation (O.B.I) adalah satu program yang direkabentuk khas oleh MYNIC untuk Usahawan yang memerlukan pakej lengkap bagi pembinaan jenama perniagaan atas talian, ‘hosting’ laman web serta penyediaan laman web. Pakej yang ditawarkan memberi kemudahan membina laman-web dengan menggunakan ‘template’ menarik atau khidmat pereka bentuk laman-web untuk membina laman-web mengikut perniagaan anda dengan harga mampu-milik.

 

Pakej Branding Online Solution (B.O.S.) menawarkan domain dan perkhidmatan pemetaan (‘domain mapping’), hosting web, emel tanpa had dan web template bagi membina laman-web menarik menggunakan SiteBuilder. 

Kemudahan pemetaan membolehkan anda SERAGAMkan semua nama atau jenama ‘online marketing’ anda. Gunakan nama/jenama yang sama untuk laman web, emel, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Messenger, Blog, Waze atau Google Maps. Anda juga akan diberikan akaun emel tanpa had menggunakan nama domain anda sendiri untuk tampil lebih gah.


PILIHAN TEMA SITEBUILDER

APA KATA MEREKA???

APA YANG ANDA DAPAT DALAM PAKEJ B.O.S INI ?

BUSINESS ONLINE SOLUTION

RM

587

(NORMAL PRICE)


1 domain .com.my / .my


40 GB storage hosting


Free Site Builder pro 3.0 (easy way to create your own website


Drag & Drop Content Editing


5 social media mapping (Whastapp, telegram, facebook, etc)


Unlimited email account

Normal Price RM 587

Promo Price RM 497

Limited to 50 customer only


Purchase Now

SOALAN LAZIM..

Apakah Online Branding Innovation (O.B.I)?

Online Branding Innovation (O.B.I) adalah satu program yang direkabentuk khas untuk Usahawan yang memerlukan pakej lengkap bagi pembinaan jenama perniagaan atas talian, ‘hosting’ laman web serta penyediaan laman web. Pakej yang ditawarkan memberi kemudahan membina laman-web dengan menggunakan ‘template’ menarik atau khidmat pereka bentuk laman-web untuk membina laman-web mengikut perniagaan anda dengan harga mampu-milik.

Apakah kelebihan menggunakan perkhidmatan GO2 Brand Standard?

GO2 Brand adalah satu inovasi pemetaan (‘domain mapping’) dari MYNIC untuk kemudahan Usahawan membina jenama perniagaan dengan pantas tanpa perlu laman-web dibina terlebih dahulu. Dengan mudah anda boleh SERAGAM semua nama yang digunakan dalam ‘online marketing’ perniagaan anda seperti aplikasi Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Mesenger, Blog, Waze atau Google Maps. Contoh:

NAMA PEMETAAN KEPADA APLIKASI
jenamaanda.my www (laman web)
mesej.jenamaanda.my Whatsapp
lokasi.jenamaanda.my Google map
blog.jenamaanda.my Blogger.com

GO2 Brand Standard membolehkan anda memetakan nama pilihan anda kepada 5 aplikasi sahaja.

Apakah Branding Online Solution (B.O.S.) dan bagaimana ia boleh membantu perniagaan saya?

Pakej Branding Online Solution (B.O.S.) menawarkan domain dan perkhidmatan pemetaan (‘domain mapping’), hosting web, emel tanpa had dan web template bagi membina laman-web menarik menggunakan SiteBuilder.

Kemudahan pemetaan membolehkan anda SERAGAMkan semua nama atau jenama ‘online marketing’ anda. Gunakan nama/jenama yang sama untuk laman web, emel, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Messenger, Blog, Waze atau Google Maps. Anda juga akan diberikan akaun emel tanpa had menggunakan nama domain anda sendiri untuk tampil lebih gah.

Apakah SiteBuilder dan bagaimana untuk dapatkannya?

SiteBuilder adalah ‘tool’ untuk membina laman-web menggunakan ‘template’ yang menarik. Terdapat lebih dari 30 template pilihan dan anda boleh membina laman-web dengan hanya 10 minit sahaja.

SiteBuilder didatangkan dalam ‘hosting’ web pakej Branding Online Solution (B.O.S.) dan pakej B.O.S SiteBuilder Training.

Adakah SiteBuilder mempunyai pakej latihan asas membina laman-web?

Latihan membina laman web hanya dibuka kepada peserta yang melanggan pakej Branding Online Solution (B.O.S.) sahaja dan anda boleh terus dapatkan dengan berlanggan pakej B.O.S SiteBuilder Training.

Adakah O.B.I menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk perniagaan saya?

Kami menyediakan 2 pakej lengkap membina laman-web supaya tampil lebih profesional dan unik. – Professional Website Design Informative dan Professional Website Design E-Commerce. Pakej ini termasuk domain, pemetaan domain, hosting dan emel ‘unlimited’

Sekiranya saya berminat dengan harga promosi, bolehkah saya dapatkan selepas dari promosi?

Tidak

Bagaimanakah caj pembayaran dikenakan?

Caj pembayaran yang dikenakan adalah caj tahunan. Anda akan menerima notis pembayaran sambungan sebelum berakhir tempoh langganan

Dimanakah pembayaran perkhidmatan boleh dilakukan?

Pembayaran boleh dilakukan samada melalui pemindahan secara talian (Online Transfer) atau cash deposit melalui mesin deposit wang seluruh Malaysia sahaja.

Pembayaran boleh dibuat kepada :
Account Name : MARZ TECHNOLOGY & TRADING
Account No. : 105630004588
Bank : Affin Bank

Sila email kan maklumat bayaran dan nombor pesanan ke store@marzcomputer.com.my

Bolehkah saya menukar jenama bisnes selepas pendaftaran pakej GO2 Brand atau pakej Branding Online Solution (B.O.S.)?

Nama jenama yang telah didaftarkan tidak boleh ditukar dalam tempoh langganan (setahun) kerana ia tertakluk kepada terma syarat pendaftaran nama domain. Anda dinasihatkan untuk membuat pembelian baru bagi nama jenama baru.

 

Disclaimer:

Produk ini adalah dikeluarkan oleh Mynic Bhd di mana mynic merupakan domain / hosting provider dan service provider bagi semua pakej Branding Online  Solution (B.O.S) dan semua tawaran yang tertakluk di dalamnya. Selain daripada itu ialah tawaran khas dari Marz Technology & Trading. Semua pengurusan domain dan hosting diuruskan oleh pihak Mynic. 

Kami tidak menjanjikan anda perniagaan anda akan melonjak naik dan berjaya. Namun jika anda ingin melonjakkan perniagaan anda, dan menjadikan promosi pengiklanan anda lebih berkesan, anda boleh mencuba servis pengiklanan dari kami.