BUSINESS ONLINE SOLUTION – DIGITAL MARKETING

DAPATKAN WEBSITE ANDA DENGAN HARGA YANG MURAH

Kini anda tidak lagi perlu mengupah programmer mahal-mahal untuk membina laman web anda. Kini anda boleh bina sendiri dengan  fungsi drag & drop sahaja. Ianya amat mudah dan senang digunakan walaupun anda tiada pengetahu dalam programming. 

 • Dalam menjalankan perniagaan online samada part time atau full time, kita kena mengikut trend zaman sekarang.
 • Jangan ditanya mengapa jualan anda krik..krik…jika anda bercerita tentang bisnes online, tapi tiada website
 • Kebanyakan pelanggan masakini mencari produk atau servis dalam internet.
 • 3.5 billion pengguna internet seluruh dunia
 • Lebih 24.5 juta rakyat malaysia menggunakan internet
 • 89.4% menggunakan smartphone untuk akses internet
 • Biar pun anda berniaga dari rumah, namu pelanggan akan lebih yakin dengan bisnes anda jika anda mempunyai website.
 • Website melambangkan identiti syarikat dan perniagaan anda di mata pelanggan
 • lebih mudah untuk kembangkan syarikat
 • perniagaan anda akan berjalan 24 sehari tanpa henti dengan adanya website
 • Pernigaan anda dapat dicapai oleh semua bakal Pelanggan hebat anda walau di mana jua mereka berada

TAHNIAH !

KINI ANDA TAHU KELEBIHAN DAN KEUNTUNGAN MEMILIKI WEBSITE..


PILIHAN TEMA SITEBUILDER

Online Branding Innovation (O.B.I) adalah satu program yang direkabentuk khas oleh MYNIC untuk Usahawan yang memerlukan pakej lengkap bagi pembinaan jenama perniagaan atas talian, ‘hosting’ laman web serta penyediaan laman web. Pakej yang ditawarkan memberi kemudahan membina laman-web dengan menggunakan ‘template’ menarik atau khidmat pereka bentuk laman-web untuk membina laman-web mengikut perniagaan anda dengan harga mampu-milik.

Pakej Branding Online Solution (B.O.S.) menawarkan domain dan perkhidmatan pemetaan (‘domain mapping’), hosting web, emel tanpa had dan web template bagi membina laman-web menarik menggunakan SiteBuilder. 

Kemudahan pemetaan membolehkan anda SERAGAMkan semua nama atau jenama ‘online marketing’ anda. Gunakan nama/jenama yang sama untuk laman web, emel, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Messenger, Blog, Waze atau Google Maps. Anda juga akan diberikan akaun emel tanpa had menggunakan nama domain anda sendiri untuk tampil lebih gah.

5 sebab mengapa anda perlu ada website

Adakah website itu penting???

 1. Trend sekarang semua orang mencari maklumat menggunakan internet, di mana-mana sahaja. Jika bisnes anda tidak dapat dijumpai di internet, maka pelanggan anda akan membeli dari pesaing anda.
 2. Internet hidup 24jam sehari, dan anda tidak dapat jangka bila pelanggan anda ingin mencari produk/servis anda. Maka anda kena sentiasa buka bisnes anda..Anda rasa ada masa nak buka kedai tengah malam??
 3. Semua portal media sosial hanyalah medium pinjaman dari owner website tersebut..pernah dengar mereka sentiasa update rules terkini dan pelbagai, ia adlaah kerana mereka ingin menyekat peniaga-peniaga online dari promote produk secara percuma di medium tersebut. Maka, jangan ditanya kenapa posting anda susah pelanggan nak lihat.
 4. Webiste ini milik kita…apabila website ini milik kita, maka terpulang ke atas kita untuk buat apa terhadap website kita, Mat Juki juga tidak dapat buat apa-apa…tiada siapa dapat menyekat website kita melainkan kita melanggar akta dan undang-undang negara.
 5. Zero kos marketing??? Pernah dengar kan ramai sifu-sifu marketing sebutkan…tapi jarang yang mengatakan website ialah salah satu medium zero kos marketing. Kerana anda buat hanya sekali, pelanggan dapat lihat berkali-kali secara terus menerus.

TIDAK PERLU LAGI 

PENING DENGAN IKLAN ANDA KENA BANNED!!!!

APA KATA MEREKA???

APA YANG ANDA DAPAT DALAM PAKEJ B.O.S INI ?

BUSINESS ONLINE SOLUTION (BOSS)

Normal Price RM 587

Promo Price RM 399


1 domain .com.my / .my


40 GB storage hosting


Free Site Builder pro 3.0 (easy way to create your own website


Drag & Drop Content Editing


5 social media mapping (Whastapp, telegram, facebook, etc)


Unlimited email account

Normal Price RM 587

Promo Price RM 399

Limited to 10 customer only


Buy Now


SOALAN LAZIM..

Berapakah bayaran pembaharuan untuk tahun akan datang?

Bagi semua pembeli pakej promosi ini, pembayaran pembaharuan bagi tahun berikutnya adalah sama harga dengan harga promosi. Maka anda akan lebih jimat.

Apakah Online Branding Innovation (O.B.I)?

Online Branding Innovation (O.B.I) adalah satu program yang direkabentuk khas untuk Usahawan yang memerlukan pakej lengkap bagi pembinaan jenama perniagaan atas talian, ‘hosting’ laman web serta penyediaan laman web. Pakej yang ditawarkan memberi kemudahan membina laman-web dengan menggunakan ‘template’ menarik atau khidmat pereka bentuk laman-web untuk membina laman-web mengikut perniagaan anda dengan harga mampu-milik.

Anda tidak lagi perlu mengupah programmer mahal-mahal untuk membina laman web anda. Kini anda boleh bina sendiri dengan  fungsi drag & drop sahaja. Ianya amat mudah dan senang digunakan walaupun anda tiada pengetahu dalam programming. 

Siapakah MYNIC? Adakah MYNIC boleh dipercayai?

MYNIC adalah syarikat yang terhad oleh jaminan (CLG), yang merupakan agensi di bawah Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

MYNIC adalah pentadbir tunggal untuk alamat web yang berakhir dengan .my di Malaysia. Sebagai nama domain peringkat kebangsaan, MYNIC menyediakan organisasi dan individu Malaysia identiti jenama unik mereka di Internet. Kami mendaftarkan pelbagai nama domain i.e.my, .com.my, .org.my, .net.my, .edu.my, .gov.my, .mil.my dan .name.my.

Apakah Branding Online Solution (B.O.S.) dan bagaimana ia boleh membantu perniagaan saya?

Pakej Branding Online Solution (B.O.S.) menawarkan domain dan perkhidmatan pemetaan (‘domain mapping’), hosting web, emel tanpa had dan web template bagi membina laman-web menarik menggunakan SiteBuilder.

Kemudahan pemetaan membolehkan anda SERAGAMkan semua nama atau jenama ‘online marketing’ anda. Gunakan nama/jenama yang sama untuk laman web, emel, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Messenger, Blog, Waze atau Google Maps. Anda juga akan diberikan akaun emel tanpa had menggunakan nama domain anda sendiri untuk tampil lebih gah.

Apakah SiteBuilder dan bagaimana untuk dapatkannya?

SiteBuilder adalah ‘tool’ untuk membina laman-web menggunakan ‘template’ yang menarik. Terdapat lebih dari 30 template pilihan dan anda boleh membina laman-web dengan hanya 10 minit sahaja.

SiteBuilder didatangkan dalam ‘hosting’ web pakej Branding Online Solution (B.O.S.) dan pakej B.O.S SiteBuilder Training.

Adakah SiteBuilder mempunyai pakej latihan asas membina laman-web?

Latihan membina laman web hanya dibuka kepada peserta yang melanggan pakej Branding Online Solution (B.O.S.) sahaja dan anda boleh terus dapatkan dengan berlanggan pakej B.O.S SiteBuilder Training.

Adakah O.B.I menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk perniagaan saya?

Kami menyediakan 2 pakej lengkap membina laman-web supaya tampil lebih profesional dan unik. – Professional Website Design Informative dan Professional Website Design E-Commerce. Pakej ini termasuk domain, pemetaan domain, hosting dan emel ‘unlimited’

Sekiranya saya berminat dengan harga promosi, bolehkah saya dapatkan selepas dari promosi?

Tidak

Bagaimanakah caj pembayaran dikenakan?

Caj pembayaran yang dikenakan adalah caj tahunan. Anda akan menerima notis pembayaran sambungan sebelum berakhir tempoh langganan

Dimanakah pembayaran perkhidmatan boleh dilakukan?

Pembayaran boleh dilakukan samada melalui pemindahan secara talian (Online Transfer) atau cash deposit melalui mesin deposit wang seluruh Malaysia sahaja.

Pembayaran boleh dibuat kepada :
Account Name : MARZ TECHNOLOGY & TRADING
Account No. : 105630004588
Bank : Affin Bank

Sila email kan maklumat bayaran dan nombor pesanan ke store@marzcomputer.com.my

Bolehkah saya menukar jenama bisnes selepas pendaftaran pakej GO2 Brand atau pakej Branding Online Solution (B.O.S.)?

Nama jenama yang telah didaftarkan tidak boleh ditukar dalam tempoh langganan (setahun) kerana ia tertakluk kepada terma syarat pendaftaran nama domain. Anda dinasihatkan untuk membuat pembelian baru bagi nama jenama baru.

TUNGGUUU……

TIADA MASA UNTUK NAK DESIGN WEBSITE ANDA?? JANGAN RISAU..

KAMI BOLEH BANTU ANDA DENGAN BAYARAN PROMOSI YANG AMAT BERBALOI…

WASAP KAMI SEKARANG www.wasap.my/60126727650/bossdesign

Disclaimer:

Produk ini adalah dikeluarkan oleh Mynic Bhd di mana mynic merupakan domain / hosting provider dan service provider bagi semua pakej Branding Online  Solution (B.O.S) dan semua tawaran yang tertakluk di dalamnya. Selain daripada itu ialah tawaran khas dari Marz Technology & Trading. Semua pengurusan domain dan hosting diuruskan oleh pihak Mynic. 

Kami tidak menjanjikan anda perniagaan anda akan melonjak naik dan berjaya. Namun jika anda ingin melonjakkan perniagaan anda, dan menjadikan promosi pengiklanan anda lebih berkesan, anda boleh mencuba servis pengiklanan dari kami. Boleh hubungi kami di 012-6727650 untuk pertanyaan servis menaikkan jualan dan perniagaan anda.